Felsökning BMW Trunk Lock

BMW är ett lyxigt tyskt fordon linje tillverkas och säljs över hela världen. Bilföretaget erbjuder sedaner, sport kupéer och terrängbilar. Ett centrallåset styr dörrlås och bål lycka. Stammen kan öppnas genom att trycka på en knapp från insidan eller utsidan av fordonet. En viktig fjärrkontroll som inte är fungerande kan förhindra en BMW trunk från öppningen. Hur nyckeln fjärrkontrollen används kan också hindra en trunk från öppning. Saker du behöver
Flathead skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Öppna bakluckan från insidan av bilen. Tryck på "Trunk" knappen placerad till vänster om ratten.
2

Kontrollera ditt avstånd när du använder nyckeln fjärrkontrollen. Den "Trunk" knappen på Fjärrkontrollen fungerar bara från ett avstånd på 3 till 25 meter. Stå närmare eller längre bort om din trunk knappen inte fungerar.
3

Kontrollera för föremål som blockerar stammen. Is och smuts kan täppa öppnandet av stammen. Ta bort och /eller rena föremål från stammen för att öppna.
4

Byt batteri i fjärrkontrollen. Ta den integrerade nyckeln ur fjärrkontrollen. Sätt i en skruvmejsel under batteriluckan så att den hoppar av. Ta bort det gamla batteriet. Ersätt med ett nytt batteri. Batteriet modellnummer kan hittas på ytan. Placera det nya batteriet i fjärrkontrollen och knäppa på locket.
5

Ta din bil till en auktoriserad BMW bilmekaniker. Låsmekanismen kan brytas i bagageutrymmet. En bogserade professionell korrekt kan diagnostisera och åtgärda sådana problem.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130630.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.