Head Specifikationer för 1993 Mitsubishi Expo 2.4 Liter Vridmoment

År 1993 började Mitsubishi med en 2,4 - liters motor i sina Expos , ett drag som ledde till 12 procent mer hästkrafter än tidigare modeller . Denna motor hade en förskjutning av 143 cubic inches och hade fyra cylindrar i en rak konfiguration . Torque

Vridmoment avser den kraft som krävs för att rotera ett objekt , i detta fall en mutter eller en bult , kring en axel eller svänga . Du kan se det som en twist . Tillverkarna som vridmoment specifikationer för sådana komponenter som topplocket . Vridmoment uttrycks i mul - pounds .
Topplocket på motorblocket

att delta i topplocket till motorblocket , använd fem steg för att nå 58 fot -lbs . av vridmoment. Sedan , minska bultarna ner till 15 fot -lbs . av vridmoment. Lämna ungefär 15 minuter mellan varje steg som du tar för att bultarna att sträcka och bosätta innan mer vridmoment .
Övriga specifikationer

kamaxellägets sensor bultar kräver 6.5 mul -lbs . av vridmoment för att ansluta till cylinderhuvudet . Motorns temperaturgivare bultar ansluta topplocket med 22 fot -lbs . av vridmoment. De 10 mm bultar hos utblåsningsgrenröret ansluta till topplocket med 22 foot- lbs . av vridmoment , 8 mm bultarna gå med 20 fot -lbs . Insugningsröret bultarna till topplocket med 13 fot -lbs .. Termostathuset bultar i cylinderhuvudet med 9,33 fot -lbs . av vridmoment och ventilen skruvar locket med 2,5 fot -lbs .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129139.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.