Hur du ändrar en Honda bränslefilter i en 98 Accord

A 1998 Honda Accord LX använder ett bränslefilter som monteras på brandväggen, vilket gör byte av filtret enkelt att göra. Det finns några steg att ta innan du tar bort filtret, till exempel lindra trycket bränslesystemet, men annars uppgiften är ganska rakt fram och kan göras hemma. I det här fallet är projektet fordonet en 1998 Honda Accord LX med 2.3l Vtec motorn. Saker du behöver
Linje skiftnyckel uppsättning
skruvnyckel som
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Byte bränslefilter kit
Visa fler instruktioner

1

Pop huven och leta reda på tjänsten bulten på bränsleledningen, vilket är mot framsidan av motorn. Använd en linje skiftnyckel och en U-nyckel för att lossa bulten och låta överskottet bränsletrycket att försvinna från systemet. Öppna gasen luckan och ta bort tanklocket på samma gång.
2

Unbolt övre och undre bultarna från bränslefiltret om brandväggen använder linjen skiftnyckel. Sedan skruva isär bränslefiltret från fästet på brandväggen med 3/8-tums Ratchet och uttag.
3

Bolt ersättning bränslefiltret i hållaren med 3/8-tums Ratchet och uttag. Återanslut botten bränsleledningen med en rad skiftnyckel.
4

Bolt toppen bränsleledningen i toppen av bränslefiltret, och se till att brickorna ingår i bränslefiltret kit finns på vardera sidan av bränsleledningen själv. Från toppen till botten, bör du ha bulten, en bricka, bränsleledningen, en bricka och sedan bränslefiltret.
5

tillbaka tanklocket och starta motorn. Kontrollera om läckage och om det finns någon, strama upp linjerna använder linjen skiftnycklar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/126008.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.