Vad är en E3 Spark Plug ?

Den E3 Tändstiftet är en eftermarknad tändstift tillverkas för bilar , motorbåtar , ATV och andra fordon . Tillverkaren av E3 tändstift hävdar tändstiften ökar motoreffekten , motorns livslängd och bränsleekonomi och samtidigt minska utsläppen . Design

viktigaste designelement av E3 tändstiftet som skiljer den från andra tändstift är formen på elektroden . En traditionell tändstift använder en elektrod tillverkad av en tunn remsa av metall. Den E3 tändstift använder en elektrod som använder en större bit metall som fäster vid tre punkter och skapar en diamantform . Tillverkaren anger denna form ger effektivare tändning .
Prestanda

E3 tändstiftet är avsedd att öka en motors prestanda i ett antal olika sätt , inklusive hästkrafter och bränsle effektivitet. Testning av PowerBlock TV uppvisade vissa belägg dessa påståenden är giltiga , särskilt en ökning av hästkrafter och minskade utsläpp .
Kostnad

E3 tändstift kostar cirka $ 6 per kontakt , vilket är mer än dubbelt kostnaden för vanliga tändstift . Dock skulle endast en liten vinst i bränsleeffektivitet över livet i tändstiftet behövas för att kompensera för denna kostnad .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/128425.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.