Frontier Ride Problem

Enligt Auto påminner för konsumenter webbplats, problem som påverkar attraktionen av Nissan Frontier har varit bland de 20 klagomål som lett till återkallelser av sport utility vehicle. I själva verket har utrymmen som felaktig överföring, underlåtenhet att upprätthålla varvtalsreglering, problem fjädring och elände styrning gjorde Nissan Frontier ägarnas körupplevelser svårt. Styrning

Enligt AFRC hemsida, utfärdat Nissan en 2010 återkallelse på 500.552 av sina 2002 Frontier fordon tillverkade mellan juli 9, 2001, och 20 oktober, 2004. Enligt rapporten berodde det oro från möjligheten att korrosion kunde utvecklas i den nedre rattstången leden, vilket i sin tur kan begränsa rörelsen av leden, orsakar högt tryck på den nedre delen av rattstången axeln. Körning av fordonet under en sådan stor belastning på axeln kan orsaka sprickor, särskilt under låg hastighet manövrar, vilket kan orsaka att axeln för att bryta och föraren att tappa kontrollen över fordonet.
varvtalsreglering

Nissan påminde 50.000 av sina fordon under 2002 på grund av en bristande acceleration kapacitet i några av sina gränser --- särskilt de som bar en kompressor. När motorn var kall eller inte helt uppvärmd, kan mängden intaget luftflöde genom luftflödet mätaren mycket väl överskrida förinställda gränsvärden. Enligt rapporten kan indikeringslampan tändas --- men motorns varvtal kan ligga kvar på eller under 2400 rpm. Detta tillstånd kan förhindra att fordonet accelererar, höja potentialen för en allvarlig krasch. Den 6 november 2000 Review
Kraftöverföring

, erinrade Nissan 76.652 fordon på grund av skillnader härrör från de positioner i transmissionen och växelspaken. Det problem centrerad på det faktum att övergången låsplattan var så svag att den kan brytas av. Således, även om du skulle flytta PRNDL indikatorn ur "Park," överföring kan misslyckas med att få ut budskapet och beter sig som om i omvänt, även om växelindikator säger att bilen är i "Drive". Detta kan resultera i en krasch --- särskilt vid en trafikerad korsning.
Fjädring


Den 20 maj 2010 återkallade Nissan vissa gränser gjorda 2005-2010 på grund till fjädring frågor. Företaget upptäckte att i dessa bilar, hade två cylindriska kragar som bildar de inre fästpunkterna till fordonets chassi svaga svetsar. Om någon av dessa svetsar lossnade, kunde det äventyra den allmänna styrningen av fordonet, och en krasch kan leda.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130397.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.