Hur man fångar Bil Vandalism med en kamera

Om en vandal har någonsin avsiktligt skadat din bil, vet du hur frustrerande känslan kan vara. Lika frustrerande är att inte veta vem som gjorde skadan, och därmed inte kunna få all relevant information att ge till myndigheterna. Om din bil är ett vanligt mål för vandalism, det finns bättre sätt att fånga den skyldige än kikar igenom dina gardiner i timmar åt gången. Genom att installera en kamera som syftar till din bil, så har du en digital öga vakar. Instruktioner
1

Köp en videokamera som används för övervakningen. Dessa kameror kallas ofta spion kameror eller nanny kameror och finns tillgängliga på nätet, i elektronikaffärer och även butiker föräldraskap. Vissa kameror rekord i färg, medan andra rekord i svart och vitt. Om du tror att skadegörelse sker på natten, kanske en mörkerseende spion kamera vara ett alternativ för dig. Beroende på din budget, avgöra vilken kamera som är bäst för dig.
2

Parkera bilen i ett område som är tillgängligt för en dold kamera. Du kan nog inte göra mycket för att skydda dig mot skadegörelse när den parkerades i allmänna utrymmen, men om du parkera på en uppfart, kan du sätta upp en kamera för att fånga allt som händer.
3

Montera kameran på en undanskymd yta som kommer att se till att hela bilen liksom det omgivande området kommer att fångas på film. Vanliga områden för att dölja kameran inkluderar under takfoten på ditt tak, bakom ytterbelysning och även i träden. Målet är att göra kameran så diskret som möjligt, men det kan vara avskräckande för vandaler att veta att den finns där också. Med så många olika kameror på marknaden, monteringsanvisningar varierar. Normalt är dessa kameror är små, och är helt enkelt monteras med två eller tre bultar. Vissa kameror är trådlösa, medan andra kommer att behöva anslutas via kabel.
4

Slå på kameran och låt den gå. Om kameran har en skärm, placera monitorn i ett gemensamt område i hemmet så att du kan ofta hålla ett öga på det. Vissa spion kameror post till en säker webbadress så att du kan övervaka området var du än råkar vara.
5

Kontrollera din bil varje dag för att avgöra om den har vandaliserat. Om så är fallet, lokalisera den del av videon som visar den skyldige, säkerhetskopiera filen, sedan ta bevisning till polisen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130110.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.