Om Master bilnycklar

I sin enklaste form är en huvudnyckel en enda nyckel som kommer att öppna flera lås. När det gäller bilar, får en master bilnyckel låsa upp dörrarna, öppna handskfacket och starta tändningen. En mästare bil nyckel ska inte kunna öppna alla lås på någon annan bil, även en av samma märke och modell. Det finns dock omfattande spekulationer och många rapporter tidningen som mästare bilnycklar är inte bara tillgänglig, men är ansvariga för ett växande antalet bilstölder i USA. Typer

Många biltillverkare har konverterats från mekaniska tillhållare till en elektronisk nyckel system som utnyttjar en inbäddad datachip att engagera tändsystemet samt dörrlås. Äldre fordon som utnyttjade tumlaren för sina lås individuellt knappats som ett stöldskydd. De flesta av dessa bilar såldes med en individuellt numrerad huvudnyckel som kan dupliceras på återförsäljare som sålde bilen. Nyckeln koden kan också nås av tillverkaren genom fordonets unika identifieringsnummer. En uppsättning Jiggler nycklar Addera Jigglers

främsta verktyget för låssmed handel. Även känd som auto jigglers eller tryout nycklar, dessa är tunna bitar av metall som skärs i form av särskilda typer av bilnycklar. Jiggler nycklar kommer i uppsättningar som är utformade för att efterlikna de många olika generella former av en viss tillverkares viktigaste uppsättningar. Den Jiggler fungerar genom att glida in i låset och jiggled runt tills låset öppnas. Om den första Jiggler nyckeln inte öppna låset, flyttar låssmed till nästa tangent. Framgång beror så mycket på tur när det gäller erfarenhet och skicklighet av låssmed.


Överväganden Medan ett huvudnyckelsystem används ofta i kommersiella byggnadsindustrin för att ge tillgång till många lås av hyresvärdar, städning besättningar, handledare och andra berörda parter, det finns ingen huvudnyckel system för konsumenten bilmarknaden. För att förhindra uppkomsten av en sådan bil huvudnyckelsystem, har de flesta stater antagit lagstiftning som reglerar innehav, distribution och tillverkning av nycklar mästare bil. Undantag är kodifierade att undanta medlemmarna i dessa yrken och byråer som professionella låssmeder, återförsäljare bil, vagnparksägare och bil-uthyrningsföretag.
Legal Issues

straff för innehav, distribution eller tillverkning av en mästare bilnyckel kan variera från böter på upp till $ 10.000 och fängslande i upp till två år. Rättsliga myndigheter rekommenderar att alla som är åtalad för ett brott som innebär en nyckel mästare bil att konsultera en kriminell försvarsadvokat. Eftersom åtgärder som inbegriper en nyckel mästare bil är ofta knuten till annan brottslig verksamhet, såsom grand-theft auto, kan det finnas andra, mer seriösa avgifter som bara en utbildad försvarsadvokat tillräckligt kan förklara.
Missuppfattningar

Bil-stöld ringar är skickliga på att plocka lås och stjäla bilar. Detta har resulterat i en ökning av tidningsuppgifter om användningen av huvudnycklar bil som kan låsa upp alla bilar. Men enligt en rapport från Coalition nätverket av kriminaltekniska examinatorer, medan huvudnycklar var vanliga i stora, kommersiella byggsystem, det finns inget sådant som en huvudnyckel för bilen låses. Tryout nycklar och jigglers auto, medan vanliga och relativt billiga, främst låsa hackor och inte huvudnycklar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124428.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.