Hur du ändrar en Honda Odyssey Pollen & Dust Filter

Kvaliteten på luften vi andas hög grad påverkar den övergripande kvaliteten på vår hälsa. På grund av takten och geografiska krav i vårt nuvarande samhälle, tillbringar vi en stor del av vår tid i våra klimat-kontrollerade fordon. Med tanke på den tid vi tillbringar i bilen, bestämmer luftfiltreringssystem förknippade med våra fordon i hög grad kvaliteten på luften vi andas dagligen. Att upprätthålla en färsk pollen och damm filter kommer att bidra till att säkerställa ren, frisk luft i din Honda Odyssey. Saker du behöver
Pollen och dammfilter
brukskniv
vinkelslip med kapskiva
Skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

bort handskfacket. Avlägsna flytled stannar ligger inne i handskfacket på vardera sidan. De gångjärn hållplatser måste vridas och dras för att tas bort. När gångjärnet hållplatser tas bort, kommer handskfacket falla ned utsätta gångjärnen.
2

Ta bort gångjärnet och ställ handskfacket åt sidan. Placera gångjärnet i handskfacket för att hålla dem säkra och nära till hands.
3 p Om det är första gången filtret har ändrats, kommer det att finnas en plast streck tvärbalk täcker avtagbara medlem stål kors. Använda verktyget kniv eller vinkelslip försiktigt skära plasten medlem streck kors och kassera den.
4

Ta bort skruvarna bulta fast medlem stål över till vänster och höger sida av handskfacket facket.

5

Ta bort det gamla filtret och montera den nya.
6

Återkoppla medlem stål över.
7

tillbaka handskfacket till strecket genom att ansluta leden med gångjärnet. Passa handskfacket 1 tum högre än den normala öppna läget och sätt tillbaka flytled stannar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125738.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.