Hur Konvertera din domkraft Into en Transmission Jack

En av de svåraste hinder att övervinna när släppa en transmission arbetar med sin vikt . En domkraft ger stor flexibilitet genom att hålla sändningen på plats medan du arbetar , försiktigt sänka den till marken och omplacering den för ominstallation . Typiska golv uttag måste anpassas för denna uppgift med en transmission jack-adapter eller kommer att ha instabilitet frågor . Instruktioner
1

bort huvudet av domkraft genom att ta bort låsringen på undersidan av ankaret . Skjut in ändarna på ett par av låsring tång in i de cirkulära hålen i låsringen . Kläm ihop handtaget som du skulle en vanlig tång , men är låsringen tång för att öppna när du klämma , möjliggör enkel borttagning av låsringen . Sedan enkelt lyfta huvudet av uttaget av ankaret .
2

in posten i växellådsdomkraft adaptern i hålet i uttaget s ankaret . Om det finns en låsring på botten av inlägget , kan du behöva ta bort det först .
3

Skjut en låsring över posten du just in genom ankaret . Du kan använda låsring tång för att enkelt öppna låsringen och montera den över posten , göra vissa låsringen linje med spåret runt stolpen . Detta kommer att säkra adaptern på plats , slutföra omvandlingen .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127825.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.