Rekommenderade Chevrolet Tjänster

Chevrolet återförsäljare erbjuder en detaljerad regelbundet schema av tjänster för ägare av Chevrolet bilar. Dessa tjänster strävar efter att hålla bilen igång på en optimal nivå för över 100.000 miles. Bilägare som köper en Chevrolet från en återförsäljare kan ofta få kraftigt reducerade priser för att ha sina bilar regelbundet servad på generalagenten. Att hålla reda på när var och en av dessa tjänster uppstår hjälper fordonet kör effektivt och håller längre. Underhåll I

Underhåll I och II tjänster uppträder vanligen växelvis varje 3000 miles eller tre månader. Eller de uppstår när tjänsten motorn tänds och den sista tjänsten var ett underhåll II. Dealership mekaniker kommer byte av motorolja och filter vid underhåll I tjänsten. Dessutom kommer de att inspektera visuellt för läckage och skador på fordonet. Den luftrenarfilter kommer att inspekteras och bytas ut vid behov. Däck kommer att roteras och kontrolleras med avseende inflation. De kommer att inspektera bromsarna och kontrollera vätskenivåer på motorns kylvätska och vindrutespolare. Efter ytterligare 3.000 miles, tre månader eller när tjänsten motorn snart ljus
Underhåll II

tänds, och efter underhåll jag var den sista tjänsten, kommer återförsäljaravtalet utföra ett underhåll II-programmet. De kommer att ändra motorolja och filter och rotera däcken. De kommer att kontrollera både däcktryck och slitage. Mekanikern kommer byta filter luften i kabinen på passagerarsidan av fordonet, om sådan finns. En inspektion på luftrenarfilter kommer att utföras och bytas ut efter behov. De kommer också att inspektera styrning och fjädringssystem, torkarblad och gasreglaget systemet. De smörjer fjädring och pekar kropp och kontrollera olika vätskenivåer.
30.000 mil service

Chevrolet återförsäljare hänvisar ofta till 30.000 mil tjänsten som första större TuneUp tjänsten erbjuds. Vissa vätskor kan bytas ut, inklusive broms, växellåda och kylvätska. Tändstift, luftfilter och bränslefiltret också kan ersättas. Kontrollera med återförsäljare om eventuell återkallelse och garanti arbete som kan behöva utföras. Tjänsten kommer också att innehålla mer detaljerad broms och däck inspektion, med eventuell ersättning.
60,000-Mile service

Chevrolet servicechefer hänvisar till 60.000 mil tjänsten som dyraste och större service erbjuds. Den innehåller samma service som 30.000 mil service men med vissa tillägg. Mekaniken kontrollera och brukar byta transmissionsfilter om sådan finns, byt differential vätska och kamremmen och utför en ventil justering. De inspekterar drivremmar, slangar, fästen motor och fjädring. Om bilägaren inte har förlängd garanti på sitt fordon, kan detta hamna i en kostsam service.
100.000-Mile service

100.000 mil tjänsten innebär mindre service, om inte mekanikern finner problemområden. De byta olja och filter, rotera däcken, utföra en besiktning och smörj punkter. De kontrollerar också bromsar, remmar och slangar. De letar efter någon läcker och lyssna efter onormala ljud.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129839.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.