Hur man tar bort bultar med en Air Mejsel

Luft mejslar kan användas för många olika applikationer och liknar en Jackhammer med lite mer fart. De används ofta för att ta bort stora bultar från bilar och andra typer av maskiner. Använda en luft mejsel kan vara lite av en utmaning i början, men det är ett verktyg som säkert kommer väl till pass. Air mejslar kan vara mycket farligt och bör användas med stor försiktighet. Men med rätt skydd och tekniker säkerhet, detta är ett verktyg som kan användas av alla husägare. Saker du behöver
Skyddsglasögon
Hörselskydd
Gummihandskar
Respirator
Air mejsel
Måttband
bit
Rags
Visa mer Instruktioner
en

Inspektera bulten för att bestämma dess storlek. Om nödvändigt, mäta den för att få en exakt storlek så rätt bit kan användas. Sätt rätt storlek lite på munstycket på pistolen och se till att den sitter fast.
2

Rada upp mejseln så att den sitter säkert på bulten. Tryck nedåt på bulten ordentligt. Var noga med att bära skyddsglasögon och hörselskydd för detta steg eftersom det kan vara mycket farligt. Sätt press försiktigt på mejseln.
3

Tryck på avtryckaren på mejseln för att börja arbeta. Håll stadigt och låt mejsel för avlägsnande av skruvhuvudet. Arbete långsamt runt bulten huvudet tills det släpps. Släpp avtryckaren och ta bort lös bult. Upprepa denna process för varje bult som behöver tas bort.
4

Rengör området där bulten en gång var med en trasa för att avlägsna överflödigt gunk och rester kvar från bulten. Kontrollera att det inte finns några rester av bultarna kvar i något av hålen. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127911.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.