Hur skapar jag Står Motorcykel Axel?

En motorcykel stativ håller din cykel upprätt när du behöver göra reparationer eller när den inte används. Båda användningar är viktiga i det allmänna underhållet och tillståndet hos cykeln. En pallbock fäster till motorcykelns bakhjul och kommer att passa ett brett spektrum av olika modeller och typer. Du kan även justera höjden på stativet för att passa olika cyklar. Du kan skapa en pallbock för din motorcykel med några grundläggande verktyg och material. Saker du behöver
4-fot långa, 1-tums wide stålrör eller stålrör
Blowtorch
Geringssåg med stål kniven
Goggles
1/8-tums stålplåt
Bågfil
Vise
Visa fler instruktioner
1

Skär en bit 1-tums wide stålrör eller slangen som stolpar och sedan ytterligare en bit 8 inches lång som en hanterar cross-bar. Använd en bågfil för styckningen.
2

Placera stolparna parallellt med cross-bar i mellan och försiktigt svetsa ändarna av den senare till stolparna, med en blåslampa.

Billiga 3

Position ena änden av handtaget i en rät vinkel till mitten av cross-bar och svetsa den till mitten av cross-bar, återigen med hjälp av din blåslampa.
4

Använd bågfil för att skära ytterligare två stycken 1-tums bred med 1-fot långa stålrör eller slangen. Dessa kommer att användas som lyft stavar. Placera upprätt och hantera platt med handtagets ände pekar uppåt. Sedan svetsa varje nya bitar till den andra änden av den upprättstående.
5

Klipp två bitar av 1/8-tums stålplattor för att tjäna som axelstöd. Se till att klippa dem vid en mätning av 2 inches lång och en och en halv tum bred.
6

Placera en av axlarna i ett skruvstäd, och se till att placera den så att tum och en hälften breda änden är uppåt. Skär ett "V" form i den, vilket gör den 3/4 av en tum från toppen till mitten med bågfil. Gör samma sak med den andra axeln efteråt.
7

Placera axelstöd ovanpå lyftstång med "V" skär uppåt, se till att stöden är direkt i linje med handtaget stolpar . Använd blåslampa för att svetsa de fyrkantiga ändarna av stöden till ändarna av lyftstång.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131223.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.