Hur man byter avgasgrenröret dubbar på en GMC Envoy

Om du använder din GMC Envoy till sin fulla potential är du antagligen bogsering stora släpvagnar och dragande fulla sängar av utrustning i din SUV. Med tiden är avgasgrenröret dubbar på undersidan av fordonet kommer att börja att falla sönder. Dessa dubbar säkra anslutningen av din avgasröret till grenröret, som leder direkt in i motorn. Eftersom dubbarna är ganska billigt, du förmodligen inte vill betala höga belopp på en lokal bensinstation, så det är mycket kostnadseffektivt att byta ut och ersätta dina egna dubbar. Saker du behöver
Penetrerande oljespray
14-mm sluten /öppen nyckel
14-mm muttrarna
14-mm hylsa
Visa fler instruktioner

1

Spray en penetrerande olja på avgasgrenröret dubbar. Detta hjälper rensa bort grime byggt upp på reglarna under år av körning.
2

Skjut öppna änden av 14-mm skiftnyckel på den första 14-mm tapp. Dra åt ersättare 15-mm mutter på den motsatta änden av skiftnyckel. Detta hjälper rensa ut spåren i den aktuella bulten.
3

Dra åt skruven mot skiftnyckel med din 14-mm hylsa.
4

Avlägsna sockeln, sedan lossa bulten med din nyckel. Skiftnyckeln glider rätt över stud, och med tillräcklig kraft dubben kommer att vända. Du kan behöva hammare skiftnyckel moturs innan det lossnar nog för dig att ta bort bulten för hand.
5

Dra ersättning stud i läge och upprepa aktiviteten med alla avgasgrenröret dubbar på din GMC Envoy. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131248.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.