Hydraulisk domkraft Problem

hydraulvätskor vätskor som komprimerar på ett konsekvent sätt. Denna funktion gör att ingenjörer att konstruera system som hydraulvätska överföringar kraften från en plats till en annan. I hydrauliska domkrafter, utövar denna vätska tryck i alla riktningar inom uttaget. Denna vätska kan överföra en liten mängd kraft som skapas av jack operatören att en mycket större mängd kraft som kan lyfta upp en bil. Förvaring

Du måste räkna ut en plats att lagra din hydraulisk domkraft så att du kan få tillgång till den närhelst du behöver det. Vid förvaring bör du förvara alltid domkraften på basen för att undvika läckage. Du kan få den hydrauliska domkraft täckt med damm, vilket kan leda till att uttaget till att inte fungera korrekt och även ökar mängden städning du behöver göra. Du bör även förvara jack på en plats där uttaget inte kommer att möta frätande fukt. Täcker baksidan av uttaget kommer att skydda den mot fukt och damm.
Inspektion

Du bör inspektera hydraulisk domkraft regelbundet för att säkerställa att anslutningarna fungerar ordentligt så att du kan utföra underhåll när domkraften utvecklar ett problem. Annars kan domkraften sönder till den grad att du måste köpa en till. Dessutom, vill du inte vara fast utan ett jack när du behöver en. Titta och se om det finns några läckor på marken nära hydraulisk domkraft. Titta även efter sprickor eller rost på domkraften.
Inoljning

Kontrollera oljan i uttaget från tid till annan för att säkerställa att uttaget har rätt smörjning. Om domkraften inte pumpar lätt kommer domkraften behöver oljan förändrats. När du utför detta, blöda ut all luft ur uttaget. Också, blöda ut luften om uttaget fungerar oförutsägbart. Vrid pumpen stången i en moturs riktning och pumpa jack trettio gånger. Sedan vrider stången tillbaka i den andra riktningen och pumpa domkraften så många gånger som det går.
Luftning

Hydrauliska domkrafter ibland skapar konstiga ljud när operatörerna försöker pumpa upp domkraften. Detta ljud kommer från luft komma in i hydrauloljan. Detta kan orsaka hydraulisk domkraft för att inte fungera korrekt. Eftersom luft alstrar värme när den pressas, kan luften orsaka hydraulisk domkraft för att värma upp och skadas.
Läckage

När hydraulisk domkraft får ett hål i den, domkraften kan läcka ut hydraulvätskor, som kommer att förhindra att uttaget från att arbeta alls. Domkraften måste de hydrauliska utbytta vätskor och kommer också att behöva hålet lappas ihop, om möjligt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129824.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.