Hur byter jag lampor Head Light på en 2000 Nissan Maxima?

Byta strålkastare lökar i din Nissan Maxima tar bara några minuter och är ett bra projekt för dig att ta itu med hemma. De halogenlampor är installerade i ett sammansatt pannlampan bakifrån som du kan komma åt inifrån motorrummet. Den 2000 Maxima använder ett par H4 halogenlampor som finns vid varje bildelar återförsäljare eller vissa varuhus. Saker du behöver
Wrench in
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven på din Maxima och lokalisera den negativa batterikabeln på batteriet. Ta bort bulten med en skiftnyckel och sedan ta bort kabeln från batteriet och ställ det åt sidan.
2

Lokalisera den elektriska kontakten på baksidan av glödlampan sockeln, pressa sidor av kontakten tillsammans , och dra kontakten från glödlampan. Leta upp fliken på gummistövel omger lampan, ta tag i fliken och dra boot av monteringsbandet.
3

Lokalisera de två flikarna på klämman som håller glödlampan på plats . Tryck ihop flikarna med fingrarna och pivot ner. Dra ut glödlampan ur aggregatet och kassera den.
4

Installera den nya glödlampan i strålkastaren montering, var noga med att inte hantera glaset på glödlampan med händerna. Sväng stoppbygeln över lampan och knäppa flikarna på plats.
5

Skjut gummistövel över baksidan av strålkastare montering runt lampan. Se till att den är tät och platt på huset. Installera den elektriska kontakten på baksidan av enheten, trycka på tills det är säkert
6

Installera den negativa batterikabeln på negativa batteripolen,. Dra åt bulten med en skiftnyckel, stäng sedan huven.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/126940.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.