Så här ändrar Truck Skärmar

Fendrar är de långa bitar av metall eller plast på utsidan av en pick-up truck eller över exponerade hjulen på en semi-truck som täcker hjulen från bitar av skräp och element. Dessa fendrar är en relativt liten tillbehör på utsidan av lastbilen, men genom att modifiera dem, kommer utseendet av lastbilen ändras. Flared fendrar kan installeras relativt enkelt på utsidan av en pick-up truck. Saker du behöver
4 Flared Truck Skärmar
Borrmaskin
Metal Drill Bit
Skruvmejsel Wrench
12 -16 Skruvar
12 - 16 Brickor | 12 - 16 Nötter
Visa fler instruktioner
1

Köp tunga stål stänkskärm nödraketer. Dessa bitar av stål passar de flesta lastbilar fendrar, eftersom detta är en universell storlek på de flesta lastbilar. De facklor kommer ha förborrade hål i dem, tillsammans med hårdvara förpackningar som har skruvar, muttrar och brickor.
2

Håll fender flare på plats och med en borrmaskin med en metall borr, borra hål genom den befintliga fender på bilen, genom hålen som redan finns i stänkskärm nödraketer.
3

Sätt i skruvarna genom hålen i framskärmen facklor och de nyligen borrade hål i den ursprungliga fender av pick-up truck. Nå inuti hjulhuset på lastbilen, placera en bricka över skruven. Skruva sedan fast muttern på toppen av skruven, som håller ner den med en skiftnyckel när du drar åt den med en skruvmejsel. Sätt alla skruvar och fäst brickor och muttrar till dem genom sina respektive hål.
4

Upprepa dessa steg på alla fendrar av trucken. Addera ditt
.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129813.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.