Spiralfjäder Kompressor Vägbeskrivning

en spiralfjäder kompressor komprimerar fjädern på ett fordon och trycker spolarna att sänka fjädringssystem höjd. Spiralfjäder kompressorer göra plats så att fjädern kan enkelt tas loss från fordonet genom kontrollgruppen. Denna mekanism underlättar installation och borttagning av fjädrar och hindrar fjädrarna från fotografering ut när den nedre släpper kulleden. Vissa typer av våren kompressorer består av skruvar, spärrar eller hydraulik. Saker du behöver
Vise skiftnyckel
Impact eller spärrnyckel
Visa fler instruktioner
1

Verifiera att våren kompressor enheten är i gott skick. Du bör sluta veva spaken på våren kompressorn när fjädervarven kommer i kontakt med varandra. Fjädern centrumlinje och komprimeringsanordning bör placeras parallellt med varandra. Käken bultarna ska dras åt ordentligt. Säkerställande av att fjädern inte glider ut i käken plattorna är avgörande för säker användning. Som ett resultat, kan kompressorerna vara inte oljig. Momentgränsen för mutterdragare ligger på 132 ft-lbs. Undvik löst hängande kläder som kan fastna i kompressorn.
2

kompressorn enligt bruksanvisningen. Välj käftarna som skall komprimeras och klämman på fjäderspännaren. Montera och dra åt fästbultarna. Vind drivmuttern att föra isär käftarna som bör vara lika med fjäderns längd. Placera kompressorn spiralfjädern i ett skruvstycke. Låt spiralfjädern kompressorn för att hålla fjäderbenet. Se till att fjädern lindningarna är säkert på käftarna. Veva drivmuttern med en mutterdragare eller spärrnyckel.
3

Behåll kompressorn för optimal prestanda. Se produktens serienummer vid beställning av reservdelar. Smörj guiden spindel för enklare drift. Överbelasta inte spindlarna att undvika brutna säkerhetsnålar. Förvara kompressorn på en torr plats och utom räckhåll för barn. För reservdelar, använd originaldelar från tillverkaren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129338.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.