Hur man bibehåller en Range Rover

Land Rover är ett brittiskt gjord fordon, och som alla fordon, kräver allmänt underhåll för att hålla den i trim. Liksom de flesta modeller och fabrikat, oväntade problem ibland uppstå, men det finns tjänster som ska utföras på alla Land Rovers när de har kört för en överdriven mängd miles. Precis som alla bil, vara medvetna om mönsterdjup på dina däck och för att få din olja bytt var 3000 miles. Saker du behöver
Generator
Bränslepump
Transmissionsolja
Transmission filter
Visa fler instruktioner
1

utvärdera din luftkonditionering och värme-system ofta. Det är inte ovanligt att dessa system vara felaktig i Range Rover-modeller, även om det är vanligare i de äldre fabrikat. Ofta en sensor som ansluter termostaten till förångaren systemet avslutas eller termostaten själv kan behöva bytas ut. Genom att följa reparation guide i din instruktionsbok, kan du försöka lösa problemet själv, men för nybörjare är det bättre att besöka en mekaniker.
2

Byt din generator efter fordonet når 100.000 miles. Generatorn i många fordon måste bytas ut runt denna tid och Range Rover är inget undantag. Beroende på plats och val av mekaniker, bör din nya generatorn inte vara mer än $ 600.
3

Byt din bränslepump efter 100.000 miles. Bränsle pumpar är i allmänhet mindre än $ 400. Det är möjligt att du bara behöver vissa delar ersättas, eller du kanske kan klara sig med en billigare bränslepump som är avsedd för en annan bil helt. Shop runt innan du bestämmer dig för att spendera de $ 400 som vissa mekaniker kommer att vara mer benägna att hjälpa dig hitta kryphål och erbjudanden.
4

Be din mekaniker att kontrollera sensorer placerade på instrumentbrädan, när du tar din Range Rover för oljebyten. Dessa sensorer är avsedda för att varna dig om du upplever en servostyrning, dragkraft eller ens problem motor bland annat. Om sensorerna bränna ut, kan du finna dig själv bryts ner när du inte kommer att få en ordentlig varning. Att inte bara ha transmissionsolja dräneras
5

Request, men också för överföring filtret tas bort efter 30.000 miles. Detta är en uppgift som de flesta människor inte kan utföra hemma eftersom det kräver ett verktyg görs enbart för detta ändamål, för Land Rover.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129721.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.