Sätta ihop Lexus Strålkastare

Lexus, Toyota-tillverkade lyxbil linje, kommer med en mycket lätt att reparera och montera strålkastare. Till skillnad från många andra bilar, när en glödlampa brinner ut och du behöver byta det, behöver du inte bryta ner hela aggregatet eller ta bort en kylvätsketanken eller batteri. Faktum är att du inte ens behöver några handverktyg alls. Så om du märker en trasig strålkastare, inte skrämmas om att reparera det själv hemma. Saker du behöver
Ersättningslampa 9005SU-2
Visa fler instruktioner
1

Park ditt Lexus på en stabil yta som en uppfart eller parkeringsplats. Aktivera parkeringsbromsen och stäng av motorn. Låt bilen sitta i ca tio minuter innan du arbetar på det som vissa delar kan bli varma vid beröring.
2

Öppna huven och titta direkt bakom Lexus strålkastare som har brunnit ut. Där hittar du en liten, dammskyddet av gummi. Peel tillbaka för hand för att komma åt insidan av strålkastare församling.
3

Dra ledningsnätet genom att klämma basen av pluggen vid den punkt där den ansluter till den bakre delen av strålkastaren montering och dra det gratis.
4

nå in i aggregatet och ta tag i sockeln. Vrid den åt vänster och dra ut den ur strålkastaren församlingen. Ta sedan bort lampan från sockeln.
5

Använd en pappershandduk eller en handske och förstå den nya glödlampan. Sätt in den i uttaget. Olja från fingrarna kan skada glödlampan, så att inte hantera lampan direkt med fingrarna.
6

Återmontera Lexus strålkastare. Sätt i kontakten och vrid den åt höger för att säkra det på plats. Anslut kabelstammen igen tillbaka dammskyddet av gummi. Stäng huven.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129922.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.