Hur Justera Temp Gauge på en Nissan

Nissan är en japansk biltillverkare av sedaner , kupéer , hybrider och lastbilar . Alla fordon utrustade med någon typ av mätare som styr temperaturen av fordonet. Mätaren kan justeras till en temperatur som är önskvärd för alla passagerare i fordonet . Beroende på vilken modell av Nissan som du har , är mätaren normalt belägna i mitten av instrumentbrädan . Du kan enkelt ändra temperaturmätare från kall till varm luft , beroende på väder och årstid . Instruktioner
1

Vrid temperaturkontroll beläget i centrum av instrumentbrädan . Vrida ratten åt vänster sänker temperaturen , och vrida den åt höger till höjer temperaturen .
2

Tryck på pilen - inne - i - bilen -ikonen för att slå på luftcirkulation inuti bilen . Detta säkerställer att luft från utanför bilen inte kommer in i bilen. Detta är användbart vid körning på dammiga vägar eller bakom fordon utvisa en massa avgaser .
3

Tryck på " AC " -knappen för att slå på luftkonditioneringen och börja cykla kall luft hela fordonet . Vrid ratten temperaturkontroll åt vänster till önskad kalla temperaturen .
4

Tryck på " AC " -knappen en andra gång för att stänga av luftkonditioneringen . Vrid temperaturen ratten åt höger till önskad värme temperatur .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130695.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.