Trolling Motor Dual Batterikoppling

Trolling motorer arbetar på låga varv, vilket kan innebära att om du använder en hel del elektrisk utrustning ombord din trolling fartyget batteriet inte kan få ut ordentligt. Ett enkelt men effektivt sätt att säkerställa att du alltid har tillräckligt med batterikraft är att koppla dubbla batterier parallellt. Ledningar dubbla batterier parallellt ger dig dubbelt uthållighet på ett batteri samtidigt som den ursprungliga utspänning. Saker du behöver
Skyddshandskar
Två batterikablar
Wrench
Visa fler instruktioner
1

Använd ett par gummihandskar innan ledningar dubbla batterier. Handskarna stoppa händerna blir smutsiga, men ännu viktigare att de skyddar dig från att få en elektrisk stöt från batterierna.
2

Sätt dubbla batteriet du vill koppla in din trolling kärl i batterifacket nästa till det befintliga batteriet. Du hittar oftast det finns gott om utrymme i din trolling fartygets batterifacket för att rymma dubbla batterier.
3

Anslut änden av ett batteri kabeln till den positiva polen på dubbla batterier. Den positiva terminalen är märkt "Pos." Om batterikabeln har en fjäder-klämma, klämma klämman hanterar använda handen för att öppna käftarna på klämman, sedan sätta käftarna över batteripolen och släpp trycket så käftarna stänger och dra åt. Om kabeln har en rund metallring och mutter och bult montering, satte metallringen över terminalen och dra åt muttern och bulten med hjälp av en skiftnyckel. Anslut den andra änden av kabeln till den positiva polen på befintliga batteriet med samma metod som tidigare.
4

Anslut änden av ett andra batteri kabeln till den negativa polen på dubbla batterier med våren klämma eller en skiftnyckel för att dra åt muttern och bulten. Anslut den andra änden av kabeln till den negativa polen på din ursprungliga batteriet. Så snart kablarna är anslutna du har fast dubbla batterier parallellt.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129373.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.