Hur får man Remote starta programmerad i Honda CR-Vs

Honda CR-V, som i de flesta nya bilar, är utrustad med ett nyckellöst fjärrkontroll. Fjärrkontrollen tillåter eller nekar åtkomst till bilen. Med hjälp av fjärrkontrollen kan du låsa och låsa upp dörrarna och öppna bakluckan på bilen. Du kan programmera den nyckellösa fjärrkontrollen i några sekunder medan du sitter i din bil. Du kan programmera totalt fyra nyckellösa fjärrkontroller för din Honda CR-V ifall andra behöver använda bilen. Instruktioner
1

sitta i bilen och stäng alla dörrar och bakluckan. Sätt nyckeln i tändningslåset i "On" läge så instrumentbrädan tänds. Inom fem sekunder trycker du på "Lock"-knappen på fjärrkontrollen i 1 sekund och släpp sedan knappen. Vrid nyckeln till "Off" och tankstreck lamporna släcks. Upprepa detta steg tre gånger. Se till att varje steg utförs inom fem sekunder. På den fjärde gången när nyckeln vrids till läge "ON", tryck på "Lock"-knappen på fjärrkontrollen. Låsen kommer att göra en cykel ljud. Stäng inte nyckeln utanför eftersom systemet är nu i programmeringsläge.
2

Tryck på "Lock"-knappen på fjärrkontrollen du programmerar en sekund och släpp sedan. Gör detta steg för varje fjärrkontroll. Varje gång knappen på fjärrkontrollen trycks, låsen växlar. Du kan programmera upp till tre ytterligare fjärrkontroller. Varje fjärrkontrollen måste programmeras inom fem sekunder för att programmera föregående fjärrkontrollen.
3

Vrid nyckeln till "Off" så att tändningen är avstängd och ta bort den. Ut ur bilen och stäng dörren. Fjärrkontroller är nu programmerad.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131085.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.