Information om Förrätter och reläerna Overload

Förrätter hänvisa till en slags elektrisk motor används för att starta förbränningsmotorer. Förrätter använder överlastreläer att skydda motorn från överskottsvärme exponering . Förrätter

Förrätter är hög momentmotorer utformade för att slå på växeln på förbränningsmotorn svänghjul . Svänghjulet avser en enhet som använder tröghet att lagra rotationsenergi , eller den kinetiska energin som är resultatet av rotation av ett objekt .
Överlastreläer

Överlastreläer är anordningar som öppnar startkretsen till motorn . Överlastreläet innehåller en sluten kontakt . Kontakten öppnas som ett resultat av värme som alstras på grund av överdriven ström som passerar genom kretsen. Genom att öppna denna krets , skär överlastreläet strömmen till motorn om motorn drar för mycket ström från sin försörjning under en längre tidsperiod .
Skydd
< p> Förrätter huvudsakligen kontaktorer utrustade med anordningar för att skydda motorn från skador . Förrätter ansluter till en spole som upphettar en bi- metallband , vilket i sin tur frigör en fjäder som aktiverar hjälpkontakter. Denna värme - drivna reläsystem , eller överlast relä , fäster vid starter och reagerar på den ström som används för starter belastning .

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129272.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.