Hur man startar en bil som har slut på gas

Så högt som bränsle priserna klättra, är bensin aldrig frivilligt för din motor. Du kan inte ständigt förhala på att betala priset på pumpen. Förr eller senare din motor stannar. Som en sjukvårdare försöker återuppliva en Flatlined patienten, kommer du pumpa din gas pedal försöker starta din motor. Om du är övernitisk du kan göra problemet värre innan det blir bättre. Översvämning din motor kan fördröja din når din destination ännu mer. Så enkelt som det kan verka, startar en motor som har slut på gas inte är en no-brainer. Saker du behöver
plast gas kan
Tratt
Tidningar
städtrasor
Visa fler instruktioner
1

Fyll en plast gas kan med en gallon gas. En gallon är gott att starta din motor. Se till att locket på gasen kan är säkert stängd och inte läcker. Transportera gasen kan med omsorg, hålla det borta från eld och undvik. När du anländer till bilen, ta av locket bensintanken och sätt tratten.
2

Placera tidningar på marken nedanför för att fånga någon gas som kan spillas. Använd rengöring trasa för att torka bort eventuella droppar av bensin som kan spillas på ytan av gasen kan, sidorna av bilen eller var som helst i området. För att undvika bränder och inandning av rök, är det viktigt att undvika att spilla gasen om det alls är möjligt.
3

försök att starta bilen när du har minst 1/2 gallon gas inne i tanken. Stäng av all elektrisk utrustning såsom strålkastare, lampor kupol, bilstereo och luftkonditionering för att batteriet inte laddas ur. Vrid på tändningen och försiktigt pumpa gasen. Om bilen försöker starta och misslyckas, vänta en eller två minuter och pumpa gasen igen tre till fem gånger innan du slår av tändningen. Upprepa proceduren tills bilen startar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125689.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.