Suzuki Quad Tune Up specifikation

Suzuki Quad är en linje av terrängfordon som ofta används för terrängkörning och off-road racing. När det är dags att utföra underhåll, är det dock viktigt att veta de specifikationer som krävs för att få bilen tillbaka till fabriksinställningarna. Som sådan, när din Suzuki Quad kräver en stämma upp, eller inställning av förgasaren och andra bränslen systemkomponenter tillsammans med tändsystemet, är det bra att veta att stämma upp specs. Stämning av elektroniska bränsleinsprutningssystem
p Det finns ett antal förfaranden tillgängliga för att ställa den elektroniska bränsleinsprutningssystem för en Suzuki Quad eller kung Quad ATV. Dessa förfaranden innebär att göra justeringar ändringar till den inbyggda datorn controller för elektronisk bränsleinsprutning systemet genom att använda en låda som ansluts till EFI controller och som tillåter dig att ändra bränsleblandningen, varv per minut bränsletillförsel, och andra aspekter av elektronisk bränsleinsprutning injektion controller. Om fordonet är igång grov, kanske du vill köpa en av dessa enheter för att se vad problemet kan vara med insprutningssystem.
Byte av tändstift och luftfilter

Byte av tändstift rekommenderas vid en säsongsbetonad intervall en gång per år eller en gång var 100: e drifttimme. Om du märker att motorn är svårstartad eller svårt att hålla igång, kan du överväga att kolla in tändstiftet som den första raden att angripa problemet. Vidare, Om luftfiltret blir oerhört smutsigt inom denna tidsperiod, kommer du vill ersätta det som behövs. Frekvensen av luftfilter byte kan påverkas genom att köra på leriga eller dammiga vägar eller områden där en hel del smuts sparkade upp av fordonet.
Tuning förgasaren

Om du har en Suzuki Quad som inte sprutas bränslet men förgasare, kommer du vill ställa förgasaren. Specifikationerna för detta är olika beroende på vilken modell du har, men i allmänhet, måste du justera bränsle inställningen så att avgaserna inte är svart, vilket indikerar en rik blandning av överskott av bränsle, eller vitt, vilket indikerar en mager blandning av inte tillräckligt med bränsle.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129581.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.