Hur återställa Beslagtagna fordon

Fordon kan gripas för en rad olika skäl. Polisen beslagta fordon för olovlig körning, innehav av olagliga substanser, rattfylleri eller andra misstänkta brott. När beslagtagits, har ägaren av fordonet en begränsad tid för att återta och återvinna fordonet från polisen. Saker du behöver
Brev från recovery agent eller beslag formulär
Valid försäkringsbevis
giltigt körkort
fordonsregister och ägarbevis
pengar för avgifter
Visa mer Instruktioner
1

Skaffa beslag brev eller formulär. Polisen ger ett formulär för beslag när fordonet tas eller ett brev skickas av återställningsagent informerar ägaren att fordonet greps.
2

Lokalisera giltig bilförsäkring, körkort och registrering av fordon. Ställ dessa med bokstaven och föra dem för bärgning.
3

ut kontanter från en bankomat för att betala avgifterna. Bogsering avgifter och lagring betalas av den enskilde som hade sin bil beslagtogs. Vissa platser kan tillåta betalning via kredit-eller betalkort, men vissa kan inte. Det enklaste sättet att betala de avgifter som är med kontanter, som accepteras vid någon plats.
4

Plocka upp bilen så fort som möjligt. Polisen hålla fordonet endast under en begränsad tid efter beslag. Betala de avgifter och visar dokumenten att göra anspråk på fordonet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/128813.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.