Hur man handskas med att fastna i en trafikstockning

trafikstockningar kostar amerikanska samhället mer än 100 miljarder dollar årligen och enligt en analys som gjorts av Texas Transportation Institute, chaufförer spenderar i genomsnitt ca 62 timmar sitter i trafiken varje år. Trafiken slösar både gas-stop-and-go-körning minskar bränsle körsträcka eller tid. När du är fast i en trafikstockning, det finns inte mycket du kan göra åt gasen aspekten, men du kan dra nytta av detta genom att antingen göra något roligt eller produktivt. Saker du behöver
Audio CD
Mobiltelefon
Ryggmassagedynan
Visa fler instruktioner
1

Slå på lokala nyheter och trafikinformation station för att höra vad orsakar trafikstockning. Det kan underlätta ditt sinne att lära sig att orsaken är en mindre olycka några miles upp vägen och att din försening blir ganska kort.
2

Skapa en musik lista i förväg av en potentiell trafiksituation . Spela må-bra musik som man kan sjunga med till. Detta hjälper dig att byta till ett mer positivt tillstånd och göra den långsam enhet mer uthärdlig.
3

Köp en motiverande CD att spela när du sitter i en bilkö för att förbättra din hållning. Om du är i ett lärande program, köpa instruktions CD-skivor för att fräscha upp dina kunskaper.
4 någon

Ring för ett långt samtal. Detta kan vara den perfekta tiden att ringa en morförälder eller en främmande vän som du har tänkt att få tillbaka kontakten med. Om det alls är möjligt, undvika en lång samtal som kommer att betona dig ännu mer än du redan är på grund av trafiken (t.ex. en kundtjänst samtal). Håll ögonen på vägen.
5

Placera en batteridriven ryggmassagedynan på din plats. Slå på den när du har fastnat i trafiken för att lindra spänningar i rygg och ryggrad.
6

Äta något. Håll några energi barer, paket med godis, eller ett hälsosamt mellanmål i handskfacket så att du kan dra ut en bit. Håll ett par flaskor vatten i bilen, också.
7

Ta en omväg om trafiken är ovanligt dåligt en dag. Stig av vid nästa avfart och leta efter ett café eller restaurang där du kan sitta ner och ta en drink eller något att äta för en timme eller två innan du hämtar tillbaka på vägen.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125236.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.