Hur Roller vipparmar Arbete?

" Vipparm " hänför sig till en spak som används för att pressa ned en ventil belägen i en förbränningsmotor . En rulle vipparm använder speciella komponenter för att producera en rullande rörelse . Vipparm

En vipparm spak reciprocates för att överföra radiell rörelse från kammen till en linjär rörelse , så att tallriksventilen att öppna. " Cam " hänför sig till koppling används för att omvandla en form av rörelse , såsom roterande , till en annan form , såsom linjär. Tallriksventiler innefattar ett hål och ventilspindeln. När kammen lyfter vipparmen s utanför änden , sänker insidan av armen , utöva tryck på genomgångsventilen stammen och ventilen öppnas.
Rullvipparm

Roller rockers utför samma funktion som traditionella vipparmar men använder ett lagersystem för att skapa en rullande rörelse , i motsats till att använda metall glida på metall för att producera ÅTERGÄLDANDE . Ett lager är en anordning som möjliggör begränsad roterande eller linjär rörelse mellan två eller flera komponenter .
Roller - Tip - Rocker

Rullen vippaggregat producerar rörelse via en kam . Änden av rullen vippa, som kallas rullen -tip - vippa, består av ett hjul som rullar via rullager. Rullager fäster vippaggregat producera en rullande rörelse för den huvudsakliga svänga av rullen rocker arm också.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/128726.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.