Min Autostart Remote Starter har problem

En Autostart remote starter hänvisar till en radiostyrd anordning , tillverkad av Autostart , som installeras i ett fordon för att starta och förvärma eller kyla fordonet innan ägaren får in det . Autostart avlägsna förrätter kan ha problem som kräver felsökning för att lösa . Range Problem

Autostart fjärrstyrd start kan sluta fungera om fjärrkontrollen drivs av fordonets räckvidd . Hänvisa till Autostart instruktionsbok för att referera det maximala avståndet som gör att fjärrkontrollen ska fungera .
Motorn inte startar

Underlåtenhet att starta motorn när du trycker på sändare knappen på Autostart fjärrkontrollen startmotorn kan bero på brist på laddning till sändaren lysdioder ( LED ) . Om den röda lampan inte lyser , kontrollerar den avlägsna batteriet om makten att sändaren laddas . En död eller låg effekt bör batteriet bytas för att återställa Autostart fjärrstyrd start funktion .

Underlåtenhet av Autostart mottagaren att känna igen signalen kan
Receiver Problem bero på otillräcklig deprimerande på startknappen . Håll knappen intryckt i två hela sekunder innan du släpper den för att säkerställa att mottagaren i bilen tar emot signalen .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130849.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.