Hur till Ändra en glödlampa Bakljus på en 99 Dodge Stealth

bakljuset församlingar på Dodge Stealth är komposit och plast. De innehåller hylsor som installeras från baksidan av enheten och hålla bakljus lampor. Lökarna, standard 2057 lökar, är tillgängliga via någon auto-delar butik. Lökarna finns även på Dodge återförsäljare och vissa varuhus eller närbutiker. Byta glödlampor kommer att tillåta andra förare att bättre se dig i mörkret och gör din bil säkrare att köra. Saker du behöver
Hylsnyckelsats
Ratchet
2057 glödlampor
Visa fler instruktioner
1

Öppna den bakre luckan på din Dodge Stealth och lokalisera täcka på trim panel precis innanför öppningen. Det finns fyra små, plast skruvar på locket som hjälper dig att identifiera den.
2

Vrid de fyra skruvarna motsols och ta bort locket från trim panel. Lokalisera de två 10 mm muttrarna inne i panelen och ta bort dem med en hylsa och spärrskaft. Dra bakljusaggregat rakt bakåt, ta bort den från bilen.
3

Lokalisera glödlampa uttag på baksidan av bakljusaggregat. Det finns två uttag på Dodge Stealth, vardera innehållande en 2057 lampa för totalt fyra bakljus lampor i den bakre delen av bilen. Vrid sockeln moturs och dra ut kontakten ur aggregatet. Dra glödlampan rakt ut ur sockeln och kassera den.
4

Skjut en ny 2057 lampan i lampsockeln, sedan in lamphållaren i bakljusaggregat. Vrid sockeln medurs tills kontakten låses på plats.
5

Placera bakljusaggregat i den bakre delen av kroppen och installera två 10 mm muttrarna på bultarna i församlingen. Dra åt dem med en hylsa och spärrskaft.
6

tillbaka locket på trim och dra åt de fyra plast skruvarna som håller den på plats. Dra åt dem för hand så att du inte bryter mot dem. Testa lamporna genom att vrida på strålkastarna brytaren och kontrollera att lampan fungerar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/126378.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.