Vad är en 2001 Ford Escape Front Swaybar Link ?

Den 2001 Ford Escape är en medelstor SUV som konkurrerade med lastbilar som Toyota RAV4 och Honda CR - V . Flykten var tillgänglig som en två - wheel-drive eller en fyra - wheel- drive , och presenterade en antingen en 4 - cylindrig eller en extra V - 6 motor . Liksom de flesta fordon , flykten funktioner vingla barer , vilka är anslutna till uppskov med ändlänkar . Sway Bar Link

En krängningshämmare är en styv längd av metall som är bultad till suspensionen på vardera sidan av en bil. När fordonet körs runt ett hörn , fungerar krängningshämmare som en hävarm , vilket tvingar hjulet och däcket närmast insidan av hörnet mot marken , vilket ökar grepp och hantering . Den krängningshämmaren är ansluten till uppskov på en Ford Escape via en kort ände länk som är fäst vid baren i ena änden och till suspensionen vid den andra änden .
Ändlänken Issues

krängningshämmare länk är en liten , enkel del som i allmänhet inte lider av problem . Men ibland kan ändlänkar brytas eller böjas om det inträffar en olycka . Bussningarna på ändlänkarna kan också slits ut , vilket minskar effektiviteten hos krängningshämmaren . Byta en Escape länk krängningshämmaren är en enkel och billig uppgift .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131828.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.