Hur koppla in en bil för bogsering

När bogsering din bil långa sträckor, måste du använda en fiberkabel dolly, vilket gör att du kan dra en bil genom att fästa den på baksidan av ett dragfordon. Den bogsera dolly är en uppsättning av två hjul som ansluts till baksidan av dragfordonet. Den dolly höjer bilen som inte bogseras så att endast bakhjulen gör kontakt med vägen. Det är oerhört viktigt att du ansluter din bil ordentligt för att säkerställa att det inte finns några missöden längs vägen. Denna process är enkel, inte kräver några verktyg och kommer att rädda dig från att behöva betala för att få bilen bogseras. Saker du behöver
Tow dolly
Visa fler instruktioner
1

Hook upp bogsera dolly till det fordon som du kommer att använda för bogsering. Sätt Dollys koppel-låsanordning i öppet läge genom att sänka låsspaken hela vägen ner och föra in låspinnen för att låsa den på plats. (Om Dollys låsanordningen fungerar med en skärpning hjul, vrid den hela vägen till vänster). Placera kopplaren över hitch bollen på dragfordonet, en rund fäste som är fäst till den bakre stötfångaren.
2

Lås kopplaren på plats. Placera kopplaren över hitch bollen, höj låsspaken hela vägen upp och in låspinnen. Detta kommer att säkra kopplingen till hitch ball, fästa dolly till dragfordonet. (Beroende på dolly, kanske du måste vrida åtdragning hjulet hela vägen åt höger för att låsa kopplingen på plats.) Addera 3

Sätt i elkontakten från dolly i växla i bilens elektriska fält (truckens elektriska fält kommer att vara placerad på baksidan av lastbilen). Detta kommer att driva bromsljusen och blinkers på dolly.
4

Anslut kedjorna från dolly till dragfordonet. När du sätter dem, göra det på en korsvis och dra dem under tungan för framsidan av bogsering dolly. Kedjorna bör sedan fästas vid öglorna på undersidan av den bakre stötfångaren. Se till att kedjan från den vänstra sidan av vagnen är kopplad till den högra ögla och att kedjan från den högra sidan av vagnen är kopplad till vänster öglan.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/128290.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.