Skaffa en nyckel till din bil

När du förlorar nycklarna till din bil , det finns ingen anledning till panik , men du måste göra en del fotarbete för att få en ny nyckel . En av de mest tillförlitliga metoder för att få en ny nyckel är att gå direkt till en av biltillverkarens officiella platser för att få en kopia . Innan du går , ta några förberedande åtgärder för att säkerställa att bilhandlare kan hjälpa dig . Instruktioner
1

Ring din vägservice att ha bilen öppnades dörren om du är utelåst . Ta bort allt på din bil pappersarbete , såsom registrering , titel och sjukförsäkringskort . Ta ner din bils VIN ( chassinummer ) , som ofta ligger på toppen av instrumentbrädan , om det inte är tryckt på papper .
2

köra bilen till närmaste återförsäljare som tjänster din typ av bil . Fråga företaget vägservice att bogsera bilen till en återförsäljare Om du inte kan köra bilen utan nyckel ( vissa bilar har mejselstart knappar ) .
3

Presentera dina papper och identifiering till återförsäljaravtalet s service avdelning och förklara ditt behov av en ny nyckel . Du kommer förmodligen att behöva betala en avgift för den nya nyckeln , allt från $ 20 till $ 175 per tangent beroende på återförsäljare och typ av nyckel , enligt Kostnad Helper . Du kan behöva vänta ett par timmar till ett par dagar för att få ersättning . Återförsäljaravtalet antingen beställer en ny nyckel utifrån din VIN , skär en ny nyckel , eller ersätter låscylindrar och ger dig en ny uppsättning nycklar .

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/128191.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.