Hur man byter en församling Side Mirror

Den sidospegel församling är den stora plastskal där sidospegel är monterad. Metoden för att montera spegeln på en formsprutad spegelarrangemang är standardmetoden för mest sen-modell serietillverkade fordon, både inhemska och import. De flesta biverkningar backspeglar fäster till bilen på samma sätt. Saker du behöver
Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner
1

Ta bort locket som döljer monteringsmuttrarna och kabelhärvor för sidospegel. Leta reda på locket innanför dörren vid en punkt direkt motsatt från där spegeln monteras på utsidan av dörren. Locket har vanligtvis små flikarna som håller den till dörrpanelen. Ta bort den genom att dra ut den.
2

Koppla bort kablaget från spegeln genom att dra de två isär kontakterna. Vanligtvis anslutningsdonet har en liten låsflik som håller samman de två delarna. Dra upp fliken innan separera kontakterna. Om din spegel justerar manuellt, hoppa över detta steg.
3

Håll spegeln medan du tar bort de tre muttrarna som håller fast spegeln på dörren. Lossa muttern med en hylsa och ta bort muttern från bulten med fingrarna för att undvika att tappa en av muttrarna innanför dörren.
4

Dra använda spegeln ut genom dörren. Skjut in den nya spegeln i dörren. Repa inte dörren med de gängade nitar.
5

Säkra spegeln till dörren genom att trä muttrarna tillbaka på stolparna med fingrarna. Dra åt muttrarna med uttaget.
6

Anslut ledningsnätet genom att skjuta de två ändarna tillsammans. Skjut låsfliken ner.
7

Sätt tillbaka locket på luckan och tryck den på plats med bollen i handen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127416.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.