Hur man kan stoppa en bromsledning från rost

Bromsledningar är viktiga delar av din bil , för utan dem dina bromsarna inte fungerar . Rost kommer inte bara försvaga dina bromsledningar , men kan så småningom få dem att misslyckas . Med tanke på säkerheten , se till att dina linjer är så säker från rost som du kan göra dem . Saker du behöver
rosttrögt måla
rosttrögt primer
Pensel
färg tätningsmedel
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera att det ISN 't rost på dina bromsledningar . Om det finns rost bör du byta ut dem så att du har nya eller nästan nya bromsledningar att arbeta med . Se också till att du vet det material dina bromsledningar är gjorda av . Rostfritt stål får inte behöver någon särskild hjälp för att undvika rost , medan vanligt stål kommer att gynnas av ytterligare skydd .
2

Coat bromsen linje med rosttrögt färgprimer . Applicera ett fullt skikt av primer och låt den torka . Antingen sprayfärg eller vanlig flytande färg kommer att fungera . Se till att du täcker hela linjen åtminstone en gång .
3

Lägg ett lager av rost - resistent färg . När primern är torr du har ett lager av skydd , men att sätta på rost - resistent färg ger dina bromsledningar extra rostskydd . När det pälsen är torr , tillsätt minst ett skikt av färg .

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127872.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.