Hur man byter Säkerhetskopiering glödlampa i en Nissan Pathfinder

Ändra backup lampor på din Nissan Pathfinder kommer att förbättra sikten vid backning i svagt ljus eller nattetid. De varnar också andra förare när du flyttar bakåt. De backup lampor är inrymt i kombinationen ljus bostäder i den lägsta positionen. Glödlampan som används är artikelnummer 921, finns stöd tillgängligt från alla Biltema samt vissa varuhus. Om du är osäker på vilken lampa som är rätt, be en medarbetare på delar butik för hjälp med att välja den rätta. Saker du behöver
stjärnskruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Öppna bakluckan på din Pathfinder. Lokalisera de två bakljus skruvarna på insidan av bakljus bostäder. Ta bort skruvarna med en stjärnskruvmejsel.
2

Skjut bakljus huset rakt ut ur kroppen och lokalisera de lätta uttag på baksidan av huset. Ta socklarna genom att vrida dem moturs och dra dem rakt ut. Den nedre uttaget innehåller lampan för backup lampor.
3

Dra ut glödlampan ur sockeln. Den 921 glödlampan kommer att dra rakt ut ur sockeln med lite kraft. Skjut på en ny glödlampa i sockeln och se till att den sitter ordentligt.
4

Montera uttaget i bakljus huset och vrid det medurs tills det låses på plats. Det kommer att vända om ett kvarts varv och du kommer att känna det låser i.
5

Skjut bakljus huset tillbaka in i kroppen av Pathfinder och passa in monteringshålen på kroppen med hålen i höljet. Montera de två skruvarna och dra åt dem med en stjärnskruvmejsel fram ordentligt. Dra inte åt skruvarna för hårt eller du kommer att spricka huset.
6

Stäng bakluckan och testa lamporna. Har någon titta på lamporna när du sätter bilen i omvänd för att kontrollera att de fungerar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125423.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.