Gör de Extenders Bil säkerhetsbälte ?

Vad händer om säkerhetsbältet i bilen du planerar att köpa är för kort för dig ? Ger du upp på den bil du vill och leta efter en bil med längre säkerhetsbälten ? Inte nödvändigt . Produkter finns tillgängliga för att lösa problemet . Ordinarie bilbältet

Enligt en National Highway Transportation Safety Administration undersökning 1960 , bör högsta säkerhetsbälte längder rymma en person som 6 meter lång , väger 215 pounds . Bandet skulle passa 95 % av amerikanska män och 99 % av amerikanska kvinnor . År 1994 Center for Disease Control and Prevention ökade vikterna för män med 244 pounds och 226 pounds för kvinnor .
Större Skärp för större människor

En befolkning som är växer i längd och vikt skapar ett behov av ännu större säkerhetsbälten. Kostnad förhindrar tillverkare att leverera större säkerhetsbälten över hela linjen för alla platser i alla modeller av bilar och lastbilar .
Säkerhetsbältet Extenders

Eftermarknaden lösning på korta säkerhetsbälten i bilar är bältet extender . Flera tillverkare erbjuder kit för att förlänga bilbälten . Bälten finns i varierande längder och färger .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127732.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.