Bilstein D146 Rebound specifikation

Bilstein är ett tyskt företag som specialiserat sig på bildelar, och företaget startade 1873 i Altenvoerde, Tyskland. Det gör F4-BE5-D146-H1 stötdämpare, och en stötdämpare arbetar för att minska mängden vibrationer och stötar som du känner inuti bilen. Chocken rebound är en del av stötdämparen, och det fungerar med chocken bump kraft för att stoppa fordonet från pitching och rullande. Specifikation

F4-BE5-D146-H1 eller bara D146 funktioner mellan 10 och 83 vridmoment fot per pund (ft lb). Det ger mellan 0 och 2,5 inches av ytterligare lyft i fronten. Stötdämparen har en avtagande kolv som rör sig upp till 1,8 inches, och denna kolv kommer med en deflective skivventil att själv som justerar behövs. Detta innebär att din chocken håller sig på en rimlig höjd även om bilen är fullastad med tunga material. Denna dämpning förmåga är en del av chocken rebound, och det gör att du bekvämt kan flytta stora laster eller ens åka till off-road lägen utan att kompromissa med street-ride säkerhet.
Body

Bilstein D146 är har en kropp av stål som är belagt i förzinkning. Den presenterar också Triple-C-Technology beläggning. Denna beläggning motstår korrosion och förlänger den totala livslängden för din stötdämpare, och det ger ett rent utseende. I satsen ingår en gummi borste, som förbinder stötdämparen till din bil, och det minskar också friktionen, ökar den totala livslängden på din komponent. Detta är en typ av gastryck, Monotube stötdämpare. Detta innebär att chocken är vanligtvis under tryck mellan 200 pounds per kvadrattum (psi) och 360 psi, och kvävgas och hydraulolja hålls i olika kammare. Den typ av ventil är hård, och det fungerar utan skumning eller luftning.
Kompatibla Fordon Till Salu

stötdämparen är främst för sport utility fordon (SUV) , Jeepar och lyfts pickuper. Andra kompatibla modeller inkluderar Chevrolet Silverado och Suburban, GMC Sierra och Yukon, och Hummer H2 med en V8-motor. Som av 2010, kostar denna produkt $ 145, och du kan köpa Bilstein produkter från auktoriserade återförsäljare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130019.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.