Hur fixar Skrapar på fälgar

Skrapar på däck fälgar är vanliga på bilar. Skadade och skrapade fälgar kan vända en snygg bil till en ful en, men med lite tid och ansträngning dessa repor kan försvinna. Saker du behöver
diskmedel
vatten
Rags Cloth
thinner
Sandpapper
Dammask
Skyddsglasögon
Primer
Putty
Maskeringstejp
Visa fler instruktioner
1

Place plast under bilen för att förhindra att kemikalier från att komma på marken. Tvätta fälgar med diskmedel och vatten. Torka av dem med en trasa och ta bort eventuella silikon. Låt fälgarna torka.
2

Häll thinner på en trasa och torka av fälgarna att ta bort vax, fett, polish och smuts. Det kan ta upp till 10 rockar ordentligt göra jobbet. Runt skrapade områden
3

Place maskeringstejp så de områden som inte repas inte skadas. Sand de repade områden med 400-grit sandpapper, sedan täcka dem helt med spackel.
4

Sand över spacklet med 600-grit sandpapper tills kanten är slät. Tryck hårt nog för att driva kittet ned i sprickan. Ge kitt ca 10 minuter för att torka efter slipning. Upprepa processen och återigen tillåta 10 minuter för att ordentligt torr.
5

Spray primer på ytan av kanten där repor är. Sand över repor med 400-slippapper igen. Sand väldigt lätt. Tvätta fälgar noggrant med tvål och vatten för att säkerställa att de är helt rena och smuts gratis. Tillåt tid att lufttorka.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127580.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.