Hur jag programmerar en 2005 Nissan Key Frontier Transponder?

Programmera en 2005 Nissan Frontier transponder nyckel är ett jobb för en professionell. Transpondrar --- eller "kodade" nycklar --- är utrustade med en sändare som skickar en signal till en mottagare i din tändning för att låta den veta att det är rätt nyckel. Även om vissa tillverkare --- nämligen Ford och Toyota --- tillåter gör-det-själv nyckel programmering med tändningen, gör Nissan inte. Och även om det är inte billigt att få en transponder nyckel programmerad, det är väl använda pengar för att extra lager av säkerhet för din bil. Att hitta rätt professionella är av största vikt att få jobbet gjort snabbt, effektivt och för bästa pris. Instruktioner
1

Ring din lokala Nissan återförsäljare och få en prisuppgift för en transponder nyckel. Fråga hur lång tid det tar. Vändning på en transponder nyckel är vanligtvis ungefär en timme. Teknikerna måste hitta nyckeln, skär den och programmera den. Du kan beställa den från generalagenten, men en liten jämförelse shopping skadar inte.
2

Sök efter en lokal bil låssmed hjälp av en professionell organisation som Associated Låssmeder of America hemsida. En bil låssmed kommer programmera din nyckel för mycket mindre än en återförsäljare, och vet en hel del mer om din tändning och lås än en vanlig servicetekniker kommer. En återförsäljare kommer också att debitera dig samma belopp för varje extra nyckel, medan en låssmed kommer ofta ge dig en kraftig rabatt på ytterligare tangenter samt fob. Överväg att använda en bil låssmed, som kommer till dig, om du är på jobbet under dagen och komma till återförsäljare är en olägenhet.
3

Spara pengar genom att köpa din online-transponder nyckel , speciellt om du inte behöver det omedelbart. Men se upp: En Nissan transponder nyckel måste skäras och programmerad av en professionell, och ofta generalagenten eller låssmed kommer inte att programmera en nyckel som kommer från en extern källa. Ring runt innan du köper på nätet.
4

Testa dina nycklar i tändningslåset innan du lämnar generalagenten. En bil låssmed kommer att göra det åt dig, och vanligtvis för en liten extra avgift kommer att serva din tändning och diagnostisera eventuella problem förknippade med nycklarna eller märke och modell tändning.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127498.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.