Hur man installerar Dimljus i Sebring

Chrysler produktion av Sebring sedan, började coupé och cabriolet-modeller under 1995. Vissa modeller av Sebring ingår dimljus inbyggda i nedre främre stötfångaren. Dimman glödlampor är inte lätt att nå från under stötfångaren på grund av den låga markfrigången på Sebring. Istället kan du komma åt dem från bakom ratten väl att ändra dem hemma om en lampa går sönder. Köp PSX24W lökar från en bildelar specialitet butik eller Chrysler återförsäljare. Saker du behöver
PSX24W glödlampor
Visa fler instruktioner
1

Park i Sebring i en plan yta. Vrid ratten mot förarsidan för att komma åt glödlampan passagerarsidan, eller mot passagerarsidan för att ändra förarsidan glödlampa.
2

Lokalisera de två stiften som fäster inre fender liner tillgång panel. Dra centrum av stiftet direkt tillbaka för att ta bort den. Dra bort luckan från luckan.
3

Nå genom den öppna panelen och ta tag i glödlampan dimljus. Vrid glödlampan moturs och dra den rakt bakåt ut ur aggregatet.
4

Dra glödlampan rakt ut ur sockeln. Sätt i den nya lampan i sockeln, trycka fast det ordentligt. Sätt in glödlampan i dimljuset montering och vrid den medurs för att låsa den på plats.
5

tillbaka locket panelen och skjut låssprintarna på plats. Vrid ratten så att den är vänd åt motsatt håll för att upprepa processen på den andra lampan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130230.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.