Hur man ändrar Seals på Vent Windows

Vent fönster ligger oftast på äldre modeller av bilar. Dessa fönster är placerad i det främre hörnet av förare och passagerare sidorutor. De är oftast små i storlek och formad som en triangel. Dessa fönster kan öppnas och ofta användes för förare och passagerare att röka i bilen utan att behöva rulla ner det stora fönstret. Förseglingen eller weatherstripping på dessa ventiler kan bli sliten och måste bytas ut. Ta bort och byta ut dessa tätningar är en hanterbar jobb för alla bilägare. Saker du behöver
spackel
Spetstång
rengöringsmedel
Rags
Weatherstripping lim
Visa fler instruktioner
1

Öppna ventilen fönster som har den skadade tätningen. Tätningen ansluter till ramen och löper runt utsidan av fönstret. Kontrollera tätningen för att kontrollera eventuella skador och sprickor som kommer att göra det lättare för avlägsna.
2

Skjut en liten plast spackel under tätningen vid vardera änden. Tryck ner ordentligt för att börja trycka på tätningen bort av ramen i fönstret. Ta tag i pjäs som kommer ut med tång och dra försiktigt uppåt, se till att inte bryta pjäsen. Om pjäsen bryts av, måste du börja om med spackel.
3

Flytta spackel runt hela tätningen samtidigt dra med tång. Fortsätt tills tätningen har tagits bort från fönstret. Rengör det område där förseglingen var belägen med alla hushåll renare och trasor. Skrubba området för att ta bort all överbliven lim som höll weatherstripping på plats. Ta bort eventuell smuts eller skräp och torka området noggrant med en ren trasa.
4

Kör en sträng weatherstripping lim längs ramen där nya weatherstripping kommer att installeras och även längs baksidan av weatherstripping . Ställ weatherstripping på plats och sätt i det vidare med tång. Tryck ner ordentligt runt hela bit för att fästa den på ramen på bilen.
5

Låt limmet 30 minuter till ordentligt torr och stäng sedan fönstret för att se till att den tätar ordentligt. Vänta minst 24 timmar beforeopening fönstret tillbaka ner så att limmet kan helt ansluta sig.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131215.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.