Lösningar för Hazard och bakre bromsljus som inte fungerar

bromsljus och varningsblinkers är nödvändiga för säkerheten vid bilkörning så att folk kan berätta när du saktar ner, stoppas eller din bil är obrukbar. Detta är särskilt viktigt på natten, när de flesta bilarna är svåra att se. Det finns ett antal olika lösningar för fastställande bromsljus eller varningsblinkers som inte fungerar korrekt. Byt Lampor

Ofta lampor för bromsljus eller varningsblinkers helt enkelt inte fungerar, har brunnit ut eller är fel lampor. Mest fordonsindustrin butiker säljer reservlampor för bil eller lastbil svans och varningsblinkers så dessa kan ersättas. Dessa lampor tenderar att bränna ut regelbundet eftersom de ständigt slå på och av när någon slutar och går i sin bil, som arbetar under dagen och under natten. Ibland fel glödlampan är installerad, vilket gör dessa lampor inte fungerar. Om dessa lampor ersätts med rätt lampor för bil och det fortfarande inte fungerar, kan det finnas större frågor.
Dåliga ledningar

bromsljus och faror lampor som inte arbetar kan vara resultatet av en sviktande elsystem eller ett som är i behov av reparation. Detta bör normalt kontrolleras om lökarna inte fungerar efter att ersätta dem. Ibland ledningar sliten på grund av slitage, en elektrisk kortslutning som inträffade i bilen själv eller någon skada som orsakats av en olycka eller tidigare reparation. Bil specialister kommer oftast att kontrollera fordonets elektriska system för att se till att strömmen till dessa lampor fungerar.
Byt Bromsljuskontakt

Bromsen ljusomkopplare är under bromspedalen på bilar och utlöser bromsljusen ska slås på när bromsen trycks. Denna switch är ibland felaktig, fastnat eller bruten på grund av tuff användning eller bara slitage. Kontrollera för att se om den är skadad, fastnat eller inte svara om du vet hur, men de flesta människor kommer att behöva ta bilen till en serviceverkstad för detta kontrolleras. Ibland en genomsökning av datasystemet på bilen kan fixa detta broms problemet strömbrytare.
Bad säkring

Dåligt fungerande fara och bromsljus kan vara helt enkelt beror på en dålig säkring som kortslutits eller utbränd i bilens säkringsbox. Dessa säkringar är belägna i olika delar av bilar beroende på bilmodell, se bruksanvisningen för plats. De kan också vara relativt dyra beroende på vilken modell av bilen, som exotiska bilar använder ofta särskilda säkringar som kan vara mer kostsamt att ersätta.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127200.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.