Hur man tar bort en kassettadapter

En kassett-adapter ger en ljudingång så att andra enheter, t.ex. en iPod, kan spelas upp via bilens ljudsystem. Kassettadaptern kan fastna i frontmatade slits av kassettspelare och vägrar att vika, vilket gör att spelaren oanvändbar för vanliga kassetter. Ta ur kassetten adaptern genom att behandla det som om det vore en fast kassettband. Några leveranser finns i hemmet är allt som kommer att behövas. Saker du behöver
Smörjmedelsspray
plastsugrör
Flat kanter guldsmedsaffär skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Sätt i ena änden av den medföljande plaströr in i munstycket av smörjmedlet sprayburk. Skaka burken fyra gånger i en upp-och-ned mönster.
2

Infoga den fria änden av plasten halm in i sömmen mellan den vänstra sidan av kassetten adaptern och den främre skivöppningen ram. Spraya två andra tryckvåg av smörjmedel från burken in i sömmen. Upprepa denna procedur på höger sida av kassetten adaptern.
3

in spetsen av den platta kanter guldsmedsaffär skruvmejsel i skarven mellan den vänstra sidan av kassetten adaptern och frontmatade slot s ram. Dra spetsen mot höger för att tvinga kanten på kassettadaptern ut från ramen och mot dig. Upprepa denna procedur på höger sida av kassetten adaptern.
4

Grip framkant kassettadaptern med ena handen. Dra kassettadaptern rakt av frontmatade slot s ram.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/128302.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.