Underbestrykningslager Tips

Ämnet för bil undercoating har blivit mycket omtvistat. Många tror att dagens bilar kommer från fabriken med all rostskydd och ljudisolering du någonsin kommer att behöva, medan andra fortfarande tror undercoating är ett klokt val för att bevara din investering. Om du har vägt alla för-och nackdelar och beslutade att underbeläggning är för dig, då finns det några tips som kan hjälpa dig att få bra jobb som möjligt. Välj rätt produkt för ändamålet

underbeläggning tjänar två syften, nämligen rostskydd och ljuddämpning. Rost-skydd underbeläggning appliceras normalt som en tunnare oljeliknande vätska som, när den sprayas, kan tränga djupt in i skrymslen och vrår under din bil. Ljuddämpande produkter är oftast tjocka tjära-eller vax-baserade ämnen. Vid sprutning, kommer de att bilda ett tjockare lager men kommer inte tränger väl in i små sprickor. Var noga med underull du väljer är väl lämpade för ditt syfte.
Shop Around

Gör din forskning. Behovet av underbeläggning är ett hett omtvistade ämne i dessa dagar, men när du har beslutat att gå vidare sedan försiktigt kontrollera rykte och garantin för de produkter du funderar. Prata med folk du känner som har Underbehandling sina fordon och ta reda på om deras erfarenheter. Kolla på nätet bloggar och artiklar. När du handlar, avtal med entreprenörer som har varit i branschen länge. Kontrollera sina anläggningar för att vara säker på att de ser snyggt och professionellt, och titta noga på de tekniker som kommer att göra arbetet med att se om de verkar kompetent och erfaren.
Ansök Undercoat att rengöra ytor

Varje underull skall appliceras på en ren och torr yta. Om inte, så underbeläggningen inte kommer att vidhäfta och delar av ytan kommer att gå oskyddad. Även om du har underull tillämpas av en entreprenör, är det en bra idé att ge undersidan av din bil en bra rengöring en dag eller så innan du tar den i. Entreprenören ska också ge undersidan av din bil en grundlig rengöring , men genom att göra en del av arbetet upfront du kommer att tillåta honom att koncentrera sig på de riktigt envisa fläckarna. Försök att planera din ansökan för en dag när vädret är torrt så att undersidan blir så torr som möjligt när teknikerna börjar sitt arbete. Addera äldre fordon Överväganden

Ett fordon som har varit på väg ett par år har vanligtvis åtminstone en del rost och smuts på undersidan ytor. När undercoating en bil som denna, är det viktigt att inte fånga rost under underbeläggning eller problemet kan accelerera. Innan underbeläggning, bör all rost tas bort försiktigt. De rostiga fläckar bör slipas ned till ren metall och sedan förberedas och målade. Alla smuts ansamlingar bör tas bort.
P Om rostskydd är ditt mål, överväga att helt enkelt spraya bilens undersida med olja. Detta kommer inte att förvärra befintlig rost, i själva verket kommer sannolikt att sakta ner betydligt. Nackdelen är att oljan inte kommer sist, och årligen återapplicering är nödvändigt för att upprätthålla de skyddande effekter.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127160.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.