Hur ändrar jag ett batteri i en GM Fjärrkontroll?

En viktig fjärrkontroll är en liten fjärrkontroll som kan placeras på en nyckelring. Den kan användas för att låsa och låsa fordonets dörrar med en knapptryckning. En GM Fjärrkontrollen är en liten, rektangulär fjärrkontroll som använder ett batteri för ström. Så småningom kommer batteriet att slitas ut och måste ersättas. När batteriet tas bort, måste fjärrkontrollen programmeras och synkroniseras med din bil. Denna process varierar beroende på vilken typ av GM bil du har. För mer information om synkronisering finns i din bruksanvisning. Saker du behöver
platt skruvmejsel, smörkniv eller mynt
Batteri
Visa fler instruktioner
1

Titta längst ned på fjärrkontrollen. Du kommer att märka en söm som löper längs dess mitt. Det kan vara en fördjupning i mitten av denna nedre söm.
2

Placera en platt skruvmejsel, smörkniv eller mynt längs strecksatsen. Om det inte finns inget indrag, placera objektet mot mitten av sömmen. Använd pressar objektet längs strecksatsen eller sömmen. Bänd upp från botten utan att bryta nyckeln fjärrkontrollen. Fortsätt att bända längs sömmen hela vägen runt nyckeln fjärrkontrollen tills toppen lyfter bort från botten.
3

Ta ur batteriet genom att försiktigt lyfta den ur bostaden.

4

Byt ut batteriet mot ett av samma typ. Den typ av batteri som används beror på vilken modell av GM nyckeln fjärrkontroll du har. Om du är osäker, se din manual, eller placera batteriet i en plast sandwich väska och be en professionell för att hjälpa dig att identifiera batterityp vid en bil-reparation eller elektronikaffär. Placera det nya batteriet i GM nyckeln fjärrkontroll, positiva (+) sidan nedåt.
5

Snap övre rygg i botten av de viktigaste fjärrkontrollen. Ström på knappen fjärrkontrollen. Om de viktigaste avlägsna befogenheter, har batteriet framgångsrikt ersatt.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/126997.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.