Hur man väljer färger Auto Paint

Din bil är ett uttryck för dig själv, en del människor säger att det är en förlängning av deras personlighet. Så du kommer att vilja välja den bästa utseende och färg för din bil. Det bör vara en färg som passar både dig och din bil. Ett hot-pink pickup är inte normen, men det är perfekt om det passar dig. Instruktioner
1

Research märke, modell och årsmodell på din bil. Om du vill ha äkta --- eller om du försöker måla en klassisk bil att synas i en gammal film eller show --- You'Ll vill ta reda på vilka färger som särskilt bil kom det året. Det är det enda sättet att fånga hur skaparna avsett att bilen ska visas.
2

Prova jämförelse färger för din bil. Du kan titta på nätet på bilder av vad din bil skulle se ut i olika färger. Få färgrutor eller prover på ett återförsäljaravtal för att hjälpa föreställa sig hur färgen kommer att se ut. Om du fortfarande inte kan fatta beslut, köra med en hel del av maker och ta en titt för dig själv. Du kommer att kunna se hur olika nyanser av samma bil verkligen titta. Det kan vara insiktsfulla, och det kan få dig att inse att körsbärsröd verkligen inte är din favoritfärg för att Prius trots allt.
3

Du kan också ta din favoritfärg och anpassa den till en bil nyans. Din bil ska vara ett sätt på vilket du uttrycker dig. Bära din favoritfärg på bilen meddelar att alla andra fastnat i trafiken eller gå ner på gatan vem du är. Det kan hjälpa dig att göra ett bestående intryck, och hjälpa cheer andra upp.
4

Tänk bortom det uppenbara. De mest populära bil färger är blått, silver, grått, rött och svart. Om du gillar att vara originell, annorlunda eller helt enkelt uttrycka mer om dig själv, vända trender och gå i motsatt riktning. Färgen på barnets andetag kan vara just den sak din bil behöver.
5

Bestäm om du vill lägga till tillbehör FÄRGER, såsom en rand på en sportbil eller speciella designen på ryggen.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124444.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.