Så monterar däck på Hummer Beadlocks

Hummer är en sport utility vehicle med stora hjul som kan vara svåra att montera om du inte har rätt storlek utrustning. Elektriska däck byta maskiner inte gjorda för däck så stora som de på Hummer. Den beadlock av en Hummer hjul är känd som den fälg på andra fordon. Hummer beadlock har åtta muttrarna i stället för det vanliga fem. För att montera en Hummer däck, är en manuell däck växlare mer anpassningsbar än maskinen. Den manuella däck växlare är mer öppet och accepterande av större däck, vilket gör uppgiften lättare. Saker du behöver
Däck smörjmedel
Manual däckavtagare
Visa fler instruktioner
1

Ställ beadlock på manuella däckmontering maskinen plant och ställa däcket ovanpå. Med dina händer, skjut däcket på fälgen så att beadlock sitter inuti däcket.
2

Rub däck smörjmedel på insidan och utsidan kanten av däcket. Ställ mynningen av däcket-växlare armen på undersidan av däcket. Dra däckfälg på beadlock.
3

Vrid armen medurs och titta på den nedre kanten av däcket lyfta upp och över beadlock.
4

Placera armen munnen så att den griper den övre delen av däcket och pressar däcket ned på beadlock. När den övre och undre kanterna av Hummer däcket är på insidan av beadlock är däcket monteras.
5

Fyll den monterade däcket med luft. När du fyller däcket med luft, en pärla bildas mellan däcket och beadlock. Detta är en naturlig tätning skapats av däcket smörjmedlet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131459.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.