Hur ändrar jag strålkastarna på en 1997 Subaru Legacy?

Japanska biltillverkaren Subaru är kanske mest känd för sin banbrytande användning av fyrhjulsdrift. Infördes 1989, har Subaru Legacy gått igenom ett antal generationer. I 1997 års modell hör till den andra generationen av modellen. Den grundläggande enheten av strålkastarna har emellertid kvarstått oförändrade under hela bilens historia. Det finns ingen anledning att ta ditt arv till butiken när ett ljus brinner ut. Detta är ett jobb du kan ta itu med på egen hand i en kort tid. Saker du behöver
Ersättningslampa
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven och gå till utrymmet direkt bakom strålkastaren. Detta är den bakre panelen till pannlampan. Dra den bakre panelen rakt av, avslöjar glödlampan.
2

Koppla den elektriska anslutningen tråd som förbinder strålkastare församling till bilens elsystem. Skjut ut fjädern som håller glödlampan på plats. Dra ut glödlampan och ta med den till din lokala Subaru återförsäljare eller delar butik och köpa en ersättare, om du inte redan har fått ett.
3

Sätt i den nya glödlampan och skjut sedan våren på plats, håller fast glödlampan i sockeln. Rreconnect den elektriska kontakten till lätt montering och knäppa luckan på plats.
4

Stäng huven och slå på din Subaru Legacy för att testa det nya ljuset.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/126925.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.