Hur att blöda en GM koppling huvudcylinder

Du måste blöda din GM cylinder koppling master helst kopplingen inte fungerar så effektivt som det borde eller om vätskan i övre vätskebehållare verkar mörk eller smutsig. Det är viktigt att man blöder huvudcylindern utan att införa luft in i systemet. Det är en förvånansvärt enkel process, men du kan behöva upprepa det några gånger för att få jobbet gjort rätt. Saker du behöver
Turkiet Baster
Tom burk
Kopplingsvätska
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven på din bil och lokalisera koppling master cylinder, som är monterad på brandväggen på din bil, nära läget för din kopplingspedal på förarsidan. Det kommer att ha en plast vätskebehållare ovanpå.
2

Ta av locket från kopplingen huvudcylinder vätskebehållare genom att trycka ned och vrida den motsols tills de små tungor stickning av locket linje med den luckor i kanten av reservoaren.
3

hjälp av en kalkon baster, avlägsna en del men inte alla av kopplingen fluiden i behållaren. Lämna tillräckligt för att täcka matningshålet till kopplingen linjen, som du kommer att kunna se enkelt genom att titta ner i behållaren. Töm den vätska du har tagit bort i en ren burk.
4

Lägg till ny kopplingsvätska upp till markeringen i behållaren. Sätt tillbaka locket.
5

Pump kopplingen fyra eller fem gånger för att skicka kopplingsvätska genom systemet. Ta av locket på behållaren och titta på vätskan. Om det fortfarande är mycket mörk eller grumlig eller har partiklar i den, upprepa dessa steg tills vätskan är klar. Ta din burk används kopplingsvätska till din lokala mekaniker att förfoga över ordentligt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124865.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.